Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak gardła dolnego z przerzutem - brak smaku po radioterapii |
Zoja 62
Odpowiedzi: 228
Wyświetleń: 140764
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-10-06, 18:00 Temat: Rak gardła dolnego z przerzutem - brak smaku po radioterapii |
Zoi, ciężko się to czyta. Masakra jakaś. Mam jednak cichutką nadzieję, że Ci jakoś pomogą.
A co do wątku merytorycznego.......Zoi nie ma kciukowego, bo takowego nie chciała...no i gdzie tu wsadzić prywatę??? No gdzie :(
Zoi, życzę Ci dużo siły, bo los Cię nie oszczędza |
Zoja 62
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-10-06, 10:22 Temat: Rak gardła dolnego z przerzutem - brak smaku po radioterapii |
Dla tych, którzy nie czytali książki Zoi
Rozumiem, że na filmiku jesteś Ty i Twój mąż?
No i Mozart....takie niewiniątko
[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2014-10-07, 01:45 ]
Agapi... |
Zoja 62
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-10-09, 15:08 Temat: Rak gardła dolnego z przerzutem - brak smaku po radioterapii |
Witaj Zoi.
Cieszę się, że trafiłaś do prof. Składowskiego, fantastyczny lekarz. Też miałam z nim pierwszą rozmowę na onkologii i postawił mnie do pionu.
Powodzenia w leczeniu ząbków i powtórzę za Gazdą......fajnie, że jesteś z nami |
Zoja 62
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-08-26, 10:24 Temat: Rak gardła dolnego z przerzutem - brak smaku po radioterapii |
Zoi, puk, puk
Co u Ciebie? Czy jesteś już w Polsce?
Odezwij się |
Zoja 62
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-06-28, 12:57 Temat: Rak gardła dolnego z przerzutem - brak smaku po radioterapii |
Zoi, dzwoniłam dziś do IO, niestety, stomatolog - onkolog u nich nie przyjmuje. Poszukam w necie, gdybym na coś ciekawego trafiła, odezwę się.
Pozdrawiam. |
Zoja 62
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-06-23, 16:27 Temat: Rak gardła dolnego z przerzutem - brak smaku po radioterapii |
Zoi, nie wiem ale się dowiem. 17-go lipca jadę na kontrolę do Gliwic a ponieważ tam spędza się dużo czasu, zdążę spenetrować wszystkie kąciki kliniczne jak również zasięgnąć języka.
Jak tylko czegoś konkretnego się dowiem, zaraz dam znać.
Służę również pomocą w poruszaniu się po IO, mam w tym wprawę, było nie było poruszam się u nich już ponad rok.
Pozdrawiam i powodzenia
A onkologia gliwicka jest rzeczywiście dobra. |
Zoja 62
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-06-22, 09:02 Temat: Rak gardła dolnego z przerzutem - brak smaku po radioterapii |
Zoi.....mówisz i masz...dzięki Tobie nie tracę nadziei. Twoje wpisy trzymały mnie w karbach, kiedy chciałam się poddać...skoro Ty tyle wytrzymałaś, wytrzymam i ja!
Wielkie dzięki!
Ja smaki łapałam już wcześniej ale też nie byłam aż tak "opalana" jak Ty. Teraz delektuję się truskawkami...wreszcie nie piecze...smakiem gotowanego bobu, który uwielbiam...o śledzikach z cebulką nawet nie wspomnę...
Bardzo Ci współczuję problemu z zębami, ja mam mniejszy kłopot bo zęby mam trzecie ale "ubrać" się w nie,też bywa wyzwaniem.
Pozdrawiam Cię serdecznie i nadal jesteś dla mnie wzorem jak iść drogą rekonwalescencji. |
Zoja 62
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-08-05, 21:26 Temat: Rak gardła dolnego z przerzutem - brak smaku po radioterapii |
Witajcie kochani! Niby jestem na tym forum świeżynka, ale podczytuję od dłuższego czasu.
Jesteście wielcy....dzięki! Ja miałam operację 1-go lutego, poleciał migdałek, podniebienie miękkie, węzły podżuchwowe, szyjne i ile jeszcze się dało. 14-go kwietnia wylądowałam na oddziale radioterapii w IO Gliwice, opuściłam te gościnne progi 9-go czerwca.
Dzięki Wam przestałam się nad sobą roztkliwiać, nie czuję smaku, puchnie mi szyja - wyglądam jak chomik chwilami - i już wiem, że to normalka.
Poza tym, jak czytam Wasze historie, to postanowiłam walnąć się młotkiem w łeb i odszczekać.....nie jestem chora! W porównaniu z Wami moje przejścia to pikuś!
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzięki za pomaganie innym |
|